Sunday, 27 March 2011

DIY MINI STUDIO












Apa yang ReGreat dah buat time balik rumah parent,Regreat buat DIY(Do it your self) studio.Boring tak tau nak buat apa tengok ada bahan yang mencukupi jadi tanpa membuang masa ReGreat pun memulakan langkah....
pastu parent bising benda apa la yang ReGreat buat ni.tapi tak apa yang penting jangan bersepah..Semua pakai bahan dirumah lampu pun pakai lampu meja bacaan(nak pakai flash tak ada bateri pulak ),background putih tu pakai la kertas paper A3...Ada lagila bahan lain untuk build studio mini ni....weeeee.Nanti ada masa ReGreat kongsi yer dengan kamu semua macamana nak buat..weeee




 Subscribe in a reader

4 comments:

miloais said...

cun! best nya kalo berseni ni....
pegang hapa pun jadikkk!

regreatnosoul said...

huhu biasa-biasa ajer...Ada orang lain tu lagi arrr...Mantap art die..weee

aisyah ahmad said...

kalau bukan org seni..bagi pakai dslr yang bepuluh riban pon..die tetap akan menghasilkan gambar macam pakai compact camera..huhu..
tapi regreat punye gambar mmg malatopp..santikk..pandai la amik gambar..

p/s:aisyah ahmad memang tak reti nak cari angle yang menarik

regreatnosoul said...

thanks cik aisyah...weeee