Tuesday, 12 April 2011

New Born Baby...

Ini adalah anak buah ReGreat Yang baru lahir...pada 11/4/2011....Bertambah seorang lagi anak buah ReGreat...Jadi ReGreat dah ada ENAM anak buah...ENAM BEB!!!hahaha..kecoh betul orang lain ada berpuluh-puluh anak buah...baru enam belum lagi banyak tu...huhu..Inilah dia new born baby tu...weee


Dhani Dzarif






hopefully all my niece and nephew will be a great person in the future..

16 comments:

miloais said...

tahniah uols.... dapat anak sedara baru...
sikit tu - baru 6 orang...
iols ada 18 orang nokkk!

ps : cute le gambo yg dia nguap tuh!
heheheheh

bella said...

hoho...
comel nye....
name kne hebat ek??
comel2...
tahniah..

Cik Wani said...

cute nye......... :)

thniah2 !!

Nurfarahetika said...

untonglah dapat anak buah baruu . !

CIK TOM said...

tahniah dpt anak sedara baru...
comelnyee...geram tengok ;)

aisyah ahmad said...

alololol..nomey nye ie titunn...

tahniah ye regreat!!dapat anak sedare baru..

AA ade 1 orang ajek anak sedare..mintak sorang anak sedare Regreat bleh??ngeh..ngeh..ngehh..

regreatnosoul said...

@miloaisthanks...hehe..tewas I nok...hahaha..kena surh my sister and brother usaha lebih lagi lepas ni..

regreatnosoul said...

@bellahehe,,,mestilah comel..tengok la uncle die sape..wahahaha

regreatnosoul said...

@Cik Wani thanks..hehehe

regreatnosoul said...

@Nurfarahetikathanks eqa

regreatnosoul said...

@CIK TOMterima kasih cik tom...weee...comel yer,,,hehehe

regreatnosoul said...

@aisyah ahmadthanks aisyah..ooppss yang tu kena tanya dekat parent dorang..woohooo..dorang bagi..on jela,,hehehe

sissyira said...

salam

beshnya ada anak sendiri..hehee

regreatnosoul said...

@sissyiraanak sedara je pun wahaha

josrevalution said...

salam knl..thania ad org bru.. bby mmg cute n comel...thnia skli lg yer.. hehe i folo u folo me back yer..hee
cara supaya right klik dan hight light teks tidak berfungsi di sesebuah website(blog)

regreatnosoul said...

@josrevalution thanks.wee