Monday, 4 April 2011

Seorang Uncle Yang telah Di HDR kan

waktu sedang mengorek hardisk untuk melihat gambar lama saya terjumpa gambar uncle ni...Tak sangka masih disimpan dalam cakera keras kita tu....Uncle ni memang la sporting....Dahla tu rajin plak exercise...Photo ni saya dah HDR kan jadi sebab tu nampak pelik sikit..dah nama pun HDR kan...weeee..siap angkat tangan lagi tu...


2 comments:

aisyah ahmad said...

menda alah apekah HDR tu regreat..
AA sokmo jekk dgr member2 yg wat photography ni sebut pasal HDR..tapi AA wat2 reti jek la..padahal tak tau pape pon..hehe

regreatnosoul said...

Cik Aisyah maksud HDR tu adalah High Dynamic Range...Ini sebenarnya teknik editing menggunakan software samaada nak guna photoshop ker or Photomatix ker or Bemacam jenis software yang lebih advance...weee...NNt ReGreat buat tutorial bila sampai masa nnt...