Thursday, 15 September 2011

Dhani-Lima Sudah Bulan....

Haaa Ni laa Dhani dah 5 bulan dah umur dia,,,My nephew ni...makin besar makin banyak perangai baru dia belajar..weee




actually 3 gambar yang dia buat muka tuuu...dia tengah meneran sebenarnya...hahaaha..saja jer letak nak tunjuk my anak buah dah besar...

4 comments:

miloais said...

comel hoccay!

lama uols menghilang beb
ingat tak jumpa jalan pulang ke blog!
ekekekekek

selamat hari raya ye!

regreatnosoul said...

bukan menghilangla miloais..
tp tula nak wat camne ada banyak masaelah yang melanda...

selamat hari raya jugak yer kat kamu miloais...

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

cute!Eh!macam nama my son, Dhani gak..:D

regreatnosoul said...

@YaYaNsMuM a.k.a YM waaa yeke....huhu...boleh kawan la nanti dgn anak buah I...hehehe