Saturday, 23 March 2013

Apa saya beli dengan baucar buku...



Haa tu dia....antara barang-barang yang Regreat beli menggunakan baucar buku tu...Thanks too kerajaan sebab concern dengan rakyat Malaysia yang bergelar  mahasiswa ni...Banyak benda boleh beli guna baucar buku ni...tu baru sikit tu...Banyak lagi ada.Regreat rasa puas sangat hati..Yela kan daripada membazir beli hardisk sebijik dengan nilai tebusan RM200!!!.Sungguh tak berbaloi...Rata-rata jawapan kepada soalan-soalan yang regreat ajukan pada kawan-kawan regreat yang beli Hardisk tu jawabnya aku nak simpan cerita korea la,movie orang putihla,huhu..cubala manfaatkan duit tu..Kerajaan Pusat bagi baucar buku tu untuk tambah ilmu,beli buku or alat tulis untuk Mahasiswa dan Mahasiswi kita belajar bukan beli benda tak bermanfaat untuk tambah ilmu kita sebagai seorang Mahasiswa ni.Mungkin sebab tu la kebanyakan rakyat Malaysia ni Tak Suka Baca Buku!!!Adoyaiiii(-n-)

No comments: